Turnaj O samurajskou katanu Jablonec n/N

Na neděli 2.10.2022 byl vyhlášen turnaj v Jablonci n/N. V krásném prostředí sportovní haly u přehrady proběhla na pěti tatami soutěž s mezinárodní účastí. Startovali zde i závodníci a závodnice z nedalekého Polska.

Za náš oddíl zahájil soutěž v kategorii U11 Viktor Sebestyén, který se dostavil v bojové náladě a jeho výkon tomu od začátku odpovídal. Své soupeře porážel pěkným, dravým bojem na Ippon, tedy před časovým limitem. V průběhu soutěže však Viktor bohužel zaváhal, což ho stálo vítězství v tomto turnaji, a tak se musel spokojit se stříbrnou medailí za 2. místo.

V kategorii mladší žáci U13 nás reprezentoval Antonín Adamus. Tonda napodobil svého oddílového kolegu a do turnaje vstoupil bez respektu. Jeho bojovný přístup se vyplatil a hned první zápas dopadl ve prospěch našeho borce. Bohužel startovní pole bylo kvalitně obsazené zkušenými soupeři, a i přes snahu a další vyhrané zápasy, přišly i porážky. Tonda v konečném účtování dosáhl pouze na bramborovou medaili.              

Kvalitní soutěž obsazená kvalitními soupeři. Nezbytná průprava zejména pro Toníka Adamuse, kterého již v sobotu 8.10. v Kralupech n/V čeká poslední kvalifikační kolo pro nominaci na přebor ČR. Všichni mu budeme držet palce, aby se mu dařilo.

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *