Pohár Českého ráje

Poslední turnaj před prázdninami: Turnov 18.6.2022 – Pohár Českého ráje. Vzhledem ke vzdálenosti jsme tento turnaj nemohli vynechat, a tak se naši čtyři závodníci nenechali dlouho přemlouvat. 

V kategorii U11 se představil František Svoboda a Viktor Sebestyén.  Fanda jak už bývá jeho zvykem, začal ve volném tempu, což se mu samozřejmě nevyplatilo. Později se vzchopil a nakonec se mu podařilo přeci jen vybojovat bronzovou pozici a stanout tak na stupních vítězů. Víťa vletěl do turnaje s daleko větší razancí a sklízel ovoce v podobě vítězných zápasů. Bohužel v posledním měření sil vyšel vítězně jeho soupeř a připravil tak Víťu o kov nejcennější. I tak si za druhé místo zaslouží velkou pochvalu.

Do kategorie mladších žáků náš oddíl přihlásil rovněž dva závodníky Tomáše Vlka a Antonína Adamuse. Možná že na výkon Toma mělo vedro v hale, nebo jiná okolnost. Každopádně se mu vůbec nedařilo a jeho výkon byl poněkud mdlý. Tomu odpovídal i výsledek a Tomáš se na medailovou pozici neprobojoval. To Toník předvedl bojového ducha a svá utkání si poctivě vybojoval. V nezvykle širokém poli soupeřů našel jen dva své přemožitele a obsadil zasloužené třetí místo.             

První část letošní závodní sezóny máme tedy za sebou. Celkově hodnotíme letošní výkony našich dětí kladně, vždyť se vracejí ze soutěží z medailových umístění. Zejména „věčně druhému“ Víťovi Sebestyénovi přejeme, aby mu konečně na podzim „cinklo zlato“ a samozřejmě doufáme, že i ostatní budou mít alespoň stejné, ne-li lepší výsledky.

Více foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *