2. kolo Judovlání

Po tom, co se Judo TJ Auto Škoda Mladá Boleslav cítilo poškozené obsahem našeho článku o prvním kole Judovlání, jednostranně krátce před druhým kolem ukončilo svoji další účast na tomto projektu. I když se v názorech lišíme, jejich rozhodnutí akceptujeme. Naše děti však nechceme připravit o možnost pokračovat v akci. Oslovili jsme další oddíly v kraji a naše nabídka byla shledána zajímavou. V současné době domlouváme podrobnosti a další termíny se tak budou nejspíš trochu měnit.

  Druhé kolo se tedy odehrálo v plánovaném termínu pouze za účasti dětí z našeho oddílu ve středu 13.4.2022. Protože bylo v daleko menším obsazení a boje probíhaly pouze na jednom tatami, tentokrát jsme povolili a uvítali přítomnost rodičů. Tato komorní, domácí atmosféra jistě přispěla k pohodě bojujících dětí.

  Jsme přesvědčeni, že naše děti se tímto kolem necítily nijak ošizeny. Vždyť stejně jako po prvním kole si za své srdnaté výkony každý odnesl další diplom do série a už teď se těší na další kolo. Ať už proběhne takto „v kruhu rodinném“, či znovu za účasti dětí z jiného oddílu.

  I přes zaskřípání ve spolupráci s oddílem TJ AŠ Mladá Boleslav rozhodně v akci pokračovat chceme. Jsme přesvědčeni, že je přínosná i pro zpětnou vazbu pro nás jako pro trenéry. Ale především přispívá ke kvalitnější přípravě dětí na jejich budoucí závodní kariéru, a to zejména po stránce technické, ale i psychické připravenosti. A o prospěch našich dětí nám jde především.

Více foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *