Memoriál A. Tichého Benešov

Dne 21.5.2022 se v Benešově konal Memoriál A. Tichého, přičemž „čest“ našeho oddílu nakonec hájili pouze dva borci, a to Viktor Sebestyén a František Svoboda – oba kategorii U11.

František vstoupil do závodu velmi aktivním soubojem, při kterém nakonec svého soupeře porazil a jeho píle mu tak přinesla první vítězství v tomto roce. Bohužel v dalších zápasech se Františkovi již tolik nevedlo, nicméně i tak se nakonec umístil na stupních vítězů a odvezl si domů bronzovou medaili za 3. místo.

O něco lépe se vedlo Viktorovi, který rovněž vstoupil do soutěže aktivním soubojem zakončeným krásným hodem ohodnoceným Iponem. Po drobném zaváhání v dalším utkání se Viktor opět dokázal koncentrovat a do posledního zápasu vlétl doslova jako uragán a zápas ukončil ukázkovým chvatem Tai-otoschi, opět hodnocených Iponem. Výkony Viktora mu v konečném součtu vynesly stříbrnou medaili za 2. místo.

Oba borci předvedli hezké sportovní výkony a velkou dávku disciplíny. Píle obou zápasníků je příslibem k odstranění provedených chybek. Trenér byl s výkony spokojen.

PS: Při předávání medailí a věcných darů na stupních vítězů byla přítomna policistka v uniformě, což nebylo dáno nějakou nekázní závodníků, ale tím, že pořádajícím oddílem byl SKP Benešov (Sportovní klub policie Benešov)…

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *