Krajské přebory v Benešově 3.4.2022

Tento víkend hostil SKP Benešov reprezentanty ze Středočeského kraje v kláních o tituly Krajského přeborníka. V sobotu startovaly kategorie přípravka, starší žáci a junioři. V těchto kategoriích neměl náš oddíl zastoupení, proto jsme se do Benešova vydali až v neděli 3.4.2022. Původně byli nominováni čtyři závodníci. Dva z nich však onemocněli a tak se nakonec jelo jen ve dvou. 

Větší naděje jsme vkládali v našeho zkušenějšího závodníka Viktora Sebestyéna, který startoval v kategorii mláďata U11. Viktor vstoupil do turnaje bez respektu a hladce postoupil ze základní skupiny. V bojích o medaile postupoval sebevědomě až do finále. Ve finálovém souboji předvedl Víťa dramatický a vyrovnaný souboj, který přilákal pozornost diváků. Nakonec toto utkání skončilo nerozhodně a výrokem rozhodčích bylo vítězství přisouzeno soupeři. Náš borec tak získal krásnou stříbrnou medaili.

Náš druhý reprezentant Antonín Adamus kategorie U13 mladší žáci si zde odbyl svůj první start na soutěži a přesto, že se mezi soupeři dokázal prosadit, na stupně vítězů to nestačilo, musel se spokojit s „bramborovou“ medailí za čtvrté místo. I tak Toník podal velmi pěkný výkon se kterým jsou při jeho závodnické premiéře trenéři spokojení a doufají, že se mu bude forma zlepšovat a brzy i on bude stát mezi vítězi.

Foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *