Postupový turnaj Kolín 10.2.2024

První kolo bodovaného postupového turnaje pro nominaci na Přebor ČR za Středočeský kraj v kategorii U14 – starší žáci se konalo v Kolínské hale Bios.

Naši SŽ neměli na této soutěži právě na růžích ustláno. Snaha tentokrát nestačila a štěstí stálo na straně soupeřů.

Na tatami se za nás představil Artur Myrobian, který měl jediného soupeře. Artur bohužel nedokázal svého soupeře porazit, a tak na něho zbylo druhé místo, ale bez bodového zisku.

 Ani Filipu Lískovcovi se tentokrát nedařilo a i on odešel ze svých utkání v roli poraženého a tudíž i bez potřebných bodů.

V lehkých vahách – do 42 kg si Viktor Sebestyén připsal alespoň jeden bod za porážku jednoho soupeře. Za pořadí tentokrát body nebyly, protože 5. místo je již nebodované.

Nejlépe si z našich vedl v hmotnostní kategorii do 34 kg Antonín Adamus. Ten sice svůj první duel těsně prohrál, pak ale už nedal svým soupeřům šanci a ostatní zápasy hladce vyhrál a obsadil tak 3. místo. Stejné pořadí má i v krajském rankink listu po prvním kole.

Doufáme, že v dalších kolech si Toník udrží svoji formu a zbytek týmu se zlepší, abychom na podzim měli více než jen jednoho účastníka Přeboru ČR.

Všechna foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *