Zlatá na Škoenergo cupu 11.11.2023

V sobotu 11.11.2023 proběhla v Mladé Boleslavi soutěž pořádaná oddílem Judo TJ Auto Škoda. Přestože se soutěž konala „doma“ z našeho oddílu se jí zúčastnili jen tři závodníci, ostatní měli na tento víkend jiné plány.

Do soutěže jako první od nás vstoupil Martin Kuchař. Pro Martina to byly teprve druhé závody v jeho kariéře, a tak jsme žádné velké výsledky neočekávali. I když do úvodních bojů nastoupil bojovně, zkušenější protivníci snadno využili jeho začátečnických chyb a hladce nad ním zvítězili. Do dalších bojů jsme se rozhodli soustředit na obranu, a i když svým soupeřům nakonec podlehl, byly tyto zápasy vyrovnanější.

Další do soutěže zasáhl Filip Lískovec, který nastoupil s handicapem, neboť těsně postoupil do vyšší hmotnostní kategorie, a navíc měl soupeře s vyššími pásky. Filip má poslední dobou tendenci stoupající závodní formy. V Boleslavi to potvrdil, se všemi soupeři si celkem hladce poradil a za svůj výkon právem bral nejen zlatou medaili, ale i pohár, který do soutěže pořadatel věnoval.

Třetím naším želízkem v ohni byl Viktor Sebestyén. Víťa je ostřílený závodník, ale jeho hmotnostní kategorie bývá velmi kvalitně obsazena. I na této soutěži se toto pravidlo potvrdilo a Viktora tudíž čekaly těžké a vyčerpávající zápasy. I když vložil do bojů vše, co mohl, nepodařilo se mu ve vyrovnané konkurenci postoupit do závěrečných bojů o medaile. Přesto podal kvalitní výkon, na který jsme u něho zvyklí.

více foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *