Medaile z Berouna

V sobotu 28.5.2022 se naši závodníci vydali na Turnaj města Berouna. Pořádající oddíl Lokomotiva Beroun vypsal tuto soutěž pouze pro kategorie U11 – mláďata a U13 – mladší žáci a žákyně. V první kategorii jsme měli dvě želízka v ohni a v druhé jedno. 

Soutěž začala kategorií U11. František Svoboda vstoupil do bojů poněkud s nervozitou. A tak i přes jeho snahu později vše napravit, vybojoval čestnou bronzovou pozici. Viktor Sebestyén začal naprosto suverénně a svůj první zápas ukončil po cca 10 s krásným Iponem. Škoda drobné taktické chyby v průběhu turnaje, která Víťu připravila o vítězství v jeho hmotnostní kategorii a musel se tak spokojit se stříbrem za druhé místo. Oba naši borci potvrdili svoji rostoucí formu a to pochopitelně trenéry těší.

Odpolední program patřil kategorii U13 v které za náš oddíl startoval Tomáš Vlk.

Tomovi se poslední dobou moc nedařilo a tak jsme byli zvědaví na jeho výkon. Tomáš podobně jako Fanda nezačal turnaj nejlépe, ale v průběhu bojů se v dalších zápasech postupně zlepšoval a nakonec uhájil třetí příčku. Tak můžeme konstatovat, že i on pomalu nalézá závodní pohodu.

Závěrečná bilance je tedy následující: jedna soutěž, tři naši reprezentanti, tři medailová umístění. Tento víkend se našemu oddílu dařilo.

Foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *