Cenné body z Kralup n/V

Poslední kolo bodovacích soutěží pro nominaci na Přebor ČR mladšího žactva se odehrálo v neděli 4.10.2020 ve sportovní hale v Kralupech n/V. Soutěž probíhala za zpřísněných hygienických podmínek v souladu s nařízením vlády ČR. To však neubralo nic na bojovnosti a soutěživosti mladých judistů ze Středočeského kraje.

Náš oddíl vyslal do bojů opět naše mladší žákyně sestry Dobrkovské. Děvčata z předchozích kol získala slušný bodový základ. Ale před posledním kolem bylo vše otevřené, a tak bylo třeba zabojovat a získat cenné body za pořadí do středočeského Rankink listu. Do Přeboru ČR postupují první tři ve své hmotností kategorii dle konečného pořadí v Rankink listu.

Sára i Johanka splnily plán trenérů a obě obsadily bodované pozice.

Tentokrát se vedlo lépe Johance, která se přes počáteční zaváhání v prvním utkání nakonec podařilo získat stříbro za 2. místo.

Sára narazila na zkušené soupeřky, které stejně jako ona toužily po bodovém zisku. Nic méně Sára ukázala, že je rovněž velká bojovnice a tak nakonec v silné konkurenci obhájila 3. místo a brala bronzovou medaily.

Nedělní výkon našich borkyň jim oběma zajistil postup do Přeboru ČR, který by se měl konat již 25.10.2020 v Teplicích. Obě si vysloužily pochvalu od svých trenérů za skvělé výkony a vzornou reprezentaci našeho oddílu. Věříme, že se stávají vzorem svým mladším kolegům, aby je v závodních úspěších následovali. Budeme děvčatům držet palce, aby se jim na vrcholné domácí soutěži dařilo co nejlépe.

foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *