Tréninkový sraz Folimanka Praha

Sára a Johanka Dobrkovská, obě naše děvčata zahájila rok 2020 společným tréninkem.

V neděli 5.1. hostila hala Folimanka judisty a judistky nejen ze středočeského kraje na letošním prvním tréninkovém srazu pro kategorii U 13 – mladší žáci. Bylo potěšitelné, že i tak krátce po Novém roce se sjelo okolo 140 dětí, aby si pod dohledem více než dvaceti trenérů „protáhly tělo“. Jako zahájení jarní části sezóny 2020 to byla velmi zdařilá akce, která se skládala ze dvou tréninků. V dopolední části se opakovalo např. nezbytné vychylování soupeře a pak už se všichni vrhli do cvičných zápasů.

Po obědě, odpolední část vedl úřadující dorostenecký Mistr světa Adam Kopecký, který dětem předvedl několik ze svých oblíbených technik v boji na zemi a dal samozřejmě i prostor k jejich vyzkoušení. V závěru došlo znovu na randori a tak si všichni mohli nabyté dovednosti i prověřit v praxi.

Všem dětem se tato akce pořádaná pod záštitou středočeského kraje moc líbila. Mladí judisté našeho oddílu se budou těchto tréninkových srazů zúčastňovat i v budoucnu, protože jsou jednoznačně přínosem pro závodní kariéru.

Foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *