Zimní turnaj Buštěhrad 16. – 17.12.2023

Již tradičně jsme potvrdili účast na soutěži – mezi oddílové randori v Buštěhradu. Spřátelený oddíl Sokol Buštěhrad se opět zhostil organice soutěže s pečlivostí a tak si naše děti užili víkendové klání určené především pro začínající závodníky.

sobotu 16.12. startovali mladší kategorie a na všechny naše reprezentanty se dostalo medaili. V nejmladší kategorii si Adam Legner vybojoval 2. místo. V kategorii mláďata to bylo 3. místo pro Vítka Lánského a Roberta Grumezu, 2. místo pro Lukáše Poláka a zlatou příčku ve své hmotnostní kategorii vybojoval Jiří Procházka.

Následovala kategorie mladší žáci a žákyně, ve které David Hurta skončil na pěkném 2. místě. K tomu přidal David Legner zlatou medaili a pozadu nezůstala ani Berenika Hostinská, která velmi pěkným výkonem porazila všechny své soupeře a rovněž brala zlato.

Starší žáci se v neděli 17.12. nechtěli nechat od svých mladších oddílových kolegů zahanbit a také si do Buštěhradu dojeli pro kompletní medailovou sbírku.

Natálie Urbaníková obsadila 3. místo, na druhý stupínek vystoupili Artur Myrobian a po velmi pěkném výkonu i Tadeáš Legner. No a naši nejlepší byli dle očekávání nejlepší i ve svých hmotnostních kategiích. Antonín Adamus i Viktor Sebestyén předvedli shodně velmi kvalitní a nutno říci i pohledné judo, za které sklidili od diváků potlesk a oba si vezli domů zlatou medaili.

všechny foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *