Poslední akce judistů před prázdninami

Víkend na Rokytě

Mladí judisté oddílu Judo Hachi TJ Sokol Mladá Boleslav se rozloučili s jarní částí sezóny zkouškami na bílo-žlutý pás, neboli 6./5. Kyu. Oprávnění nosit tento pás získalo sedm členů našeho oddílu. Všem úspěšným adeptům gratulujeme. Fotografie zde

Definitivní tečkou činnosti před letními prázdninami byl víkend strávený na Rokytě.

Pět dětí z oddílu se sjelo do Dolní Rokyté u Mnichova Hradiště, aby zde prožily aktivní víkend. Byl pro ně připravený bohatý program, a to nejen sportovní, ale i zábavný.

Děti jezdily na kolech, věnovaly se pestrým sportovním výkonům, ale byl pro ně také uspořádaný výlet na rozhlednu, spojený s ochutnávkou zmrzliny. V místním ranči si vyzkoušely jak se ošetřují a připravují koně, aby si pak mohly užít, jaké to je se na koni svézt, vždyť prý nejkrásnější pohled na svět je z koňského hřbetu. Střelba ze vzduchovky na mechanický terč, byla jedna z dalších aktivit, které byly pro děti připravené.

Kromě různých dalších zábavných her nechybělo ani koupání v bazénu, který byl dětem po celý víkend volně k dispozici.

Stateční jedinci absolvovali též nezbytnou stezku odvahy, aby překonaly strach a vlastní obrazotvornost.

Věříme, že se dětem víkend líbil, že byl odměnou za jejich celoroční snažení a překonávání překážek a nesnází při výuce juda. A že se všichni v září sejdeme, abychom navázali na to, co jsme se dosud naučili.

Hezké prázdniny přejí

Eva, Luděk a Michal Včelišovi

Fotografie zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *