Krajský přebor – Beroun 20.5.2023

Pořádání Krajského přeboru Středočeského kraje se ujal oddíl Judo TJ Lokomotiva Beroun. Náš oddíl se vypravil na tento turnaj se dvěma mladšími a dvěma staršími žáky. Soutěž od začátku provázely technické problémy, a tak byla jistě i ke škodě závodníků zahájena s více jak hodinovým zpožděním. 

V kategorii U12 mladší žáci reprezentoval náš oddíl zkušený závodník Viktor Sebestyén. Při vážení jsme zjistili, že Viktor postoupil do vyšší hmotnostní kategorie, navíc na své zápasy si musel počkat až do odpoledních hodin. Takže, když Víťa nastoupil, vše se proti němu spiklo. Začal velmi dobře a ujal se vedení, škoda, že těsně před koncem svému soupeři podlehl. Ten pak další zápas prohrál a Víťu tedy „nevytáhl“ do oprav. Nejlépe z našich si vedl Filip Lískovec. Filip nastoupil do svých zápasů bez respektu ke svým soupeřům a prokousával se soutěží s vervou, kterou jsme od něho nečekali. Jeho bojovnost se mu vyplatila a Filip vybojoval bronzovou medaili za zasloužené 3. místo.

Kategorii U14 starší žáci reprezentovali Antonín Adamus a Martin Kuchař. Toník patřil k našim želízkům v ohni, bohužel stejně jako Víťa byl navážen o hmotnostní kategorii výše, než je zvyklý. I on vstoupil do zápasů velmi dobře a svého soupeře porazil. V dalších utkáních už se mu tak dobře nevedlo i přesto, že byl svým protivníkům rovnocenným soupeřem, jeho úsilí tentokrát stačilo jen na 4. místo.

Martin byl na svých prvních závodech, a tak se od něho žádné velké výsledky neočekávaly. Hned v prvním kole narazil na zkušenějšího soupeře, který si s Martinem lehce poradil, ale na svého dalšího soupeře už nestačil, a tak Martin, stejně jako Viktor, vypadl už v prvním kole a do dalších bojů nezasáhl.  

foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *