Nedělní randori trénink

V neděli 16.2.2020 se v mladoboleslavské Sokolovně konal první ze série randori tréninků. Trenéři Judo Hachi přišli s iniciativou pořádat jednou měsíčně nedělní trénink navíc. Trénink je určený pro začínající závodníky a jeho cílem je posílit závodnické návyky, prohloubit znalost pravidel, vypilovat si použití naučených technik v praxi a seznámit se s atmosférou soutěží a přítomností judistů z jiných oddílů.

Účast na tomto tréninku jsme nabídli pro děti z oddílu TJ Auto Škoda Mladá Boleslav. Celkem se z obou oddílů sešlo 22 dětí, které absolvovaly dvouhodinový trénink, který nepostrádal tradiční rozcvičku a pády, vždyť přece nerozhýbané by děti nemohly přejít k cvičným zápasům. Pak následovaly již avizované cvičné zápasy a nechybělo ani „uvolnění“ na závěr v podobě hry.

Celkově celá akce probíhala v přátelské atmosféře a jsme přesvědčeni, že se podařilo záměr splnit. V závěru trenér Ing. Luděk Včeliš pozval děti z druhého mladoboleslavského oddílu Judo na příští nedělní trénink a vyslovil uspokojení z vzájemné spolupráce, prospěšné pro oba oddíly. Rovněž trenér Auto Škody Ing. Jan Myška se vyjádřil pochvalně o pořádání podobných společných akcí a přislíbil účast na pokračování těchto tréninků. 

Foto zde

Příspěvek byl publikován v rubrice Nezařazené. Můžete si uložit jeho odkaz mezi své oblíbené záložky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *